Jeroenheader blogpagina
23 februari 2024

Klachten na Covid?

Veel mensen ervaren vermoeidheidsklachten, brainfog (het idee dat je niet meer helder kunt denken, begrijpen of onthouden), kortademigheid, overgevoeligheid voor licht en geluid, hoofdpijn of andere klachten na een corona infectie. Het centrale zenuwstelsel wordt ‘overgevoelig’ waardoor dagelijkse prikkels als licht of geluid kunnen zorgen voor deze klachten. Deze klachten zie ik geregeld in mijn praktijk voorkomen en zijn vaak (deels) te behandelen.

Doorbloeding en beweeglijkheid van het zenuwstelsel

Middels het behandelen van onder andere het zenuwstelsel heb ik al veel mensen kunnen helpen. Denk bij deze behandeling bijvoorbeeld aan het verbeteren van de beweeglijkheid van het zenuwstelsel of de doorbloeding van het zenuwstelsel stimuleren. Daarbij geef ik eventueel ook voedingsadviezen waardoor het zenuwstelsel de juiste bouwstenen tot haar beschikking heeft om tot herstel te kunnen komen.

Mocht je vragen hebben omtrent deze behandelmethode, wat ik voor uw klacht kan betekenen of heeft u een andere vraag. Kijk dan verder op deze website of neem contact op via mijn contactgegevens.