Jeroen 35 hero
Jeroen 1 portretgroen

Meer over mij

Ik heb voor osteopathie gekozen, omdat ik het gevoel had dat er iets miste in mijn fysiotherapeutische behandelingen. Waarom reageert de ene patiënt goed op mijn behandeling en de andere niet? Tijdens de vijfjarige opleiding tot osteopaat heb ik vele inzichten gekregen in deze zaken en kan ik met zekerheid stellen dat ik antwoorden heb gekregen op al mijn vragen (en meer).

Bij mijn behandelingen ga ik voor een persoonlijke aanpak en u zult merken dat ik analytisch te werk ga in een dynamisch systeem als het lichaam. Ik ben van mening dat als de oorzaak behandeld wordt, dat de klacht minder wordt. Tussen de één en drie behandelingen mag u resultaat verwachten. Zo niet, dan werken we niet op de juiste systemen en moet de behandeling aangepast worden of zal er een collega vanuit een andere discipline ingeschakeld worden. Eén persoon kan namelijk niet alle wijsheden hebben.

Mijns inziens moet een therapie in alle rust en vrijheid gepraktiseerd worden. Dit betekent dat ik er voor kies om voor een behandeling altijd een heel uur uit te trekken. Hierdoor wordt het geen haastwerk en hebben we alle tijd om u en uw klacht op maat te behandelen, ieder persoon is uniek!

Als u meer wilt weten over mijn werkwijze of heeft u andere vragen, dan mag u altijd contact opnemen en dan zal ik de tijd nemen om u verder te helpen.